Flexibele kavelgrootte en bouwmogelijkheden


Door Pijnacker Planontwikkeling bv wordt in samenwerking met de gemeente Kollumerland ongeveer 56.000m2 grond uitgegeven. De eerste 13000 m2 is inmiddels verkocht. Omdat u als ondernemer zelf de grootte van de kavel mag bepalen is er sprake van veel flexibiliteit. Wel is een minimale afname van 1500m2 een vereiste. De bouwkavels bieden ruimte aan een scala aan ondernemers. Ook voor de ZZP-ers liggen hier prima mogelijkheden! Alle kavels zijn vlak afgewerkt en ingezaaid met gras.

Bestemming

Op het bedrijventerrein mogen bedrijven zich vestigen tot milieucategorie 3.1. Zware industrie en detailhandel is niet toegestaan. De invulling van de kavel bepaalt u grotendeels zelf. Voor vragen over de bouweisen en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkoopmakelaar.

Indien u een woning bij het bedrijf wilt bouwen wordt gekeken naar de mogelijkheden en geldt er een beperkte meerprijs. Gelet op de ligging aan water en in een landelijke omgeving is sprake van een zeer gunstige grondprijs. De percelen aan het water hebben een walbeschoeiing en een strook water van ca.5 meter.